U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Over ons

Welkom bij AVANTI vastgoed

U zoekt een betrouwbare partner om uw eigendom te (ver-)kopen of te (ver-)huren?
U hoeft niet meer verder te zoeken.


Bij AVANTI vastgoed bent u in goede handen!

Jarenlange ervaring en vakkennis maken dat wij ons thuis voelen in vastgoed.
Onze persoonlijke en transparante aanpak zorgt er dan weer voor dat u zich thuis voelt bij AVANTI vastgoed.
Met een fijnmazig netwerk van vastgoedprofessionals, een doeltreffende marketingstrategie en een onstuitbaar enthousiasme zorgt AVANTI vastgoed ervoor dat ook uw dossier een succes wordt.   
 

U (VER-)KOOPT of (VER-)HUURT

Laat u dan begeleiden door een betrouwbaar vastgoedprofessional. AVANTI vastgoed garandeert een persoonlijke begeleiding, een professionele voorstelling en optimale zichtbaarheid van uw eigendom. AVANTI vastgoed ontzorgt u bij de (ver-)koop van A tot en met Z.

In het kort

Aangename kennismaking en juiste waardebepaling

Met het BIV-kwaliteitslabel en VLABEL-erkenning zorgt AVANTI vastgoed voor een correcte waardebepaling van uw eigendom. Het resultaat bundelen we in een duidelijk verslag. Nadien bespreken we samen uw dossier en stellen u onze aanpak voor.

Uit de startblokken
Eerst verzorgen we de verplichte administratie en opzoekingen en regelen voor u de wettelijk verplichte attesten.
Wij verzorgen een professionele fotoreportage met homestaging waar nodig, stellen een wervende tekst op en plaatsen een opvallend reclamebord. U krijgt immers maar één kans om een eerste goede indruk te maken.

Blikvangers
Een A4'tje aan uw raam is niet voldoende. AVANTI vastgoed zorgt ervoor dat uw eigendom opvalt! Met doelgerichte publicaties op diverse websites, op social media en waar nodig in gespecialiseerde pers, zorgen we ervoor dat uw eigendom in de schijnwerpers staat én blijft.

Reactie versus actie
Net als u, komen geïnteresseerden met al hun vragen bij de juiste dossierbeheerder terecht. Plaatsbezoeken en -momenten worden besproken tijdens het kennismakingsgesprek of worden na ontvangst van de aanvraag met u overlegd. Wij rapporteren graag na de bezoeken en maandelijks ontvangt u van ons een activiteitenoverzicht. 

Tot en met Z
De juiste kandidaat is gevonden! Dat betekent dat u akkoord bent met de prijs en alle andere voorwaarden. Dat is meteen het sein voor AVANTI vastgoed om een overeenkomst op te stellen en na akkoord van alle betrokkenen, partijen uit te nodigen voor ondertekening. Uw dossierbeheerder is ook aanwezig bij het verlijden van de akte. Wij zorgen ook voor overdracht van sleutels en nutsvoorzieningen. Zorgeloos van A tot en met Z. Check!

Wij maken graag kennis met u tijdens een vrijblijvend gesprek en een kop koffie, zo kunnen we u onze aanpak en voorwaarden toelichten. Laat ook u overtuigen, wij garanderen u alvast een vlotte en zorgeloze samenwerking met resultaat ... en iets meer!  

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

AVANTI vastgoed 

Terug naar boven
Sluit menu AVANTI vastgoed